Hi there! Have questions about your homework? At Brainly, there are 60 million students who want to help each other learn. Questions are usually answered in less than 10 minutes. Try it for yourself by posting a question! :D

Hi there! Have questions about your homework? At Brainly, there are 60 million students who want to help each other learn. Questions are usually answered in less than 10 minutes. Try it for yourself by posting a question! :D

sayna can ambroied bedsheet in 15 days.her sister in law can

do it in 10 days.they start ambroding bedsheet together ,but 2 days latter her sister in law gives up the work & goes her to parents .in how manys days finished remaining work?

SAnya completes work in 15 days therefore , work done by Sania = 1 /15 part of work . %age of work done by sania in one day = 1/15 * 100 = 6.66%

Sanyas sister in law completes work in 10 days . therefore , work done by sanya's sister in law in one day = 1/10 part of work. %age of work done by sanya's sister in law in one day = 1/10*100 = 10%

hence the %age of work done by sanya and her Sister in law in one day = 6.66% + 10 % = 16.66%

since sanya and her sister in law worked for two days , hence work done by them in 2 days = = 16.66 *2 = 33.32%

therfore the remaining % of work = 100 - 33.32% =66.66 %

since sanya completes 6.66% of work in one day . therefore 66.66% of work will bw done by sania in 10 days.

hence it will take 10 days to finish the remaining work.