Answers

  • Brainly User
2015-05-25T09:22:41+05:30
Solution :
       P completes work in 12 * 8 = 96 hours .
      therefore ,Part of  work done by P in 1 hour  = 1/96
                   Part of  Work done by P in 8 hours = 8*1/96 = 1/12
   Q completes work in 8*10 = 80 hours.
 hence part of work done in 1 hour = 1/ 80
     PArt of Work done by Q in 8 hours = 8*1/80 = 1/10
  
Part of work done by P and Q working together 8 hours a day = 1/12 + 1/10                                                                                        = 10 + 12 /12*10  =11/60
                Hence   work done by P and Q in 1 day         =  11/60
   Therefore , it will take P and Q 60/11 days = 5.45 days to complete the work .

Hope this helps you!!

Thank You!!.
0