Answers

  • Brainly User
2015-06-24T12:56:27+05:30

2 Hours =
7,200 Seconds

2 hrs 20 mins=
7,200 + 1200 seconds
=8400 seconds
0
can you ply tell me the meaning of the question
plz
2015-06-25T17:02:06+05:30
In a minute there are 60 seconds.
This means that in an hour there are 60×60=3600seconds.

3600*2=7200sec
\frac{3600}{2}=1800
3600+1800=5400

Therefore there are 5400 seconds in 2 and a half hours.
0
WOW i love ur ans what an ans bate tu kedi class ch aaa
I am in 6th standard