Answers

2015-08-23T17:30:42+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Sum total of ages of 24 students + class teacher = 25 * 16 = 400 years

average age of 24 students = 16 -1 = 15 years
sum total of ages of 24 students = 24 * 15 = 360 yrs

Age of the class teacher =  400 - 360 -40 years


1 5 1
click on thanks button above please