Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions

In a house 260w of electric bulbs are lighted for 4 hours and 300w bulbs for 5 hours everyday.calculate the energy consumed in a month of June.



Total power consumed = (260+300W) = 560W
total time= 4hr+5hr= 9hr
energy consumed in the month of June= power  x time
                                                    = 560x9= 5040J
0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts