Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions

A train runs with 60 kmph and after 2 hours the speed is decreased to half.if it started at 6.00 pm at vja by what time it reaches to hyd which is 300 km

away from vja



This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Initial speed= 60 km/h Travel time= 2 hour Travel distance= 60×2=120 km Remaining distance= 300-120=180 km Now speed= 60/2= 30 km/h (as given in question) Travel time= 180/03= 6 h Total time taken= 2+6=8h So, required time= 6 pm + 8 h= 2 am
2 3 2
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts