An advertising agency finds that, of its 170 clients, 115 usean advertising agency finds that, of its 170 clients, 115 use television, 110 use radio and 130 use magazines. also, 85 use television and magazines, 75 use television and radio, 95 use radio and magazines, 70 use all the three.
find 1)how many use only television
2) how many use only radio
3) how many use television and magazine but not radio

2

Answers

2014-06-17T10:27:49+05:30
Total = 170
tv = 115
r = 110
mg = 130
tv and mg = 85
tv and r = 75
r and mg = 95
tv, mg and r = 70
Maximum no. of people who watch any two things = 170 - 70 = 100
Maximum no. of people who watch tv with some other thing = 85
Maximum no. of people who watch r with some other thing = 95
Maximum no. of people who watch mg with some other thing = 95
1) Only tv = 115 - 85 = 30.
2) Only r = 110 - 95 = 15.
3) tv and mg without r = 85 - 70 = 15.

*****************************HOPING THAT THIS WILL HELP YOU!!!***************************
1 5 1
  • Brainly User
2014-06-17T11:19:21+05:30
1)TV = 115 - 85 = 30.
2)RADIO = 110 - 95 = 15.
3)TV and MAGAZINE without RADIO = 85 - 70 = 15.
1 5 1