Answers

2015-09-19T21:01:54+05:30
CP = 200*10 = Rs. 2000
SP = 200*12 = Rs. 2400
 5 bulb fused = 5*12 = Rs. 60
SP = 2400-60 = Rs. 2340
Gain = 2340-2000 = Rs. 340
0
2015-09-19T22:11:29+05:30
CP=200*10=2000
5 bulbs were thrown
bulbs left= 200-5=195
=>195 bulbs were sold at rs12 each
=>SP=195*12=2340
so, SP>CP
profit =SP-CP= 2340-2000=340
0