Answers

2014-06-22T16:35:35+05:30
He used 1080 boxes and 4 trucks
0
The Brainliest Answer!
2014-06-22T16:49:28+05:30
Total no. of apples =1200×360=432000
total no. of boxes =432000/400=1080
total no. of trucks needed =1080/270=4
1 5 1
thank you so much pranjal for marking my ans as the best