Isabella had a week to read a book for a school assignment. She read an average of 36 pages per day for the first three days and an average of 44 pages per day for the next three days. She then finished the book by reading 10 pages on the last day. How many pages were in the book?

1

Answers

2015-11-13T12:28:57+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Pages read on the first 3 days= 36
=36×3=108
pages read on next 3 days=44
=44×3=132
pages read on the last day=10
total pages of the book =108+132+10=250 pages
therefore the book had 250 pages.






hope i could help u but this is the correct method. please press the thank you button if u liked my answer. also please mark me as the brainliest:)
2 5 2