Answers

2015-11-18T14:22:00+05:30
Average =  total age/ no. of students
15 = total age/16

total age = 240

new average = (240 - 18)/15
= 222/15
=14.8
2 5 2
2015-11-18T16:29:52+05:30
Average age of 16 students is 15 years. Sum of ages of all 16 students=16×15=240. 240-18=222. Now the average age of remaining 15 students is 222÷15=14.8
1 2 1
Hope it helps u...plzz mark as best.