Answers

  • Brainly User
2015-11-20T19:59:24+05:30
If train covers 90 km in 2 hours
then,
       The speed of the train is 45km/h.
So,  45x12 = 540 km.

I hope it would help you if so please mark it brainiest answer.................... 
2 5 2
please send in all sentences
if a train cover 90km in 2 hour then its speed is 45km/h. So 45x12 = 540.................
I hope it will help you if so please mark it brainiest answer please...................
please edit the ans and write the process..
ok 
The Brainliest Answer!
2015-11-20T20:02:39+05:30
Hi there,
velocity=s/t=90/2=45km/h
so t=540/45=12
therefore the train takes 12 hours to cover 540 km.
i hope this helps u...
3 3 3
pls mark it as best
plsw
pls mark it as best