Answers

2015-12-24T13:09:24+05:30
Contribution of each student = 114.40/16 = 7.15
contribution of the boy = 7.15 x 6 = 42.90
0
thanks
correct answer
welcome plz mark as brainliest
2015-12-24T15:02:29+05:30
Contribution of each boy=114.40÷16=7.5
contribution of the boy=6×7.5=45
0