Answers

  • qais
  • Content Quality
2016-01-22T11:25:53+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Total age of 50 boys = 50×12 = 600 years
Total age of 40 boys = 40×12 =480 years
so, Total age of 90 boys = 600+480 = 1080 years
Average age of 90 boys = 1080/90 =12 years
0
u have done a mistake dear!!! in the case of 40 students, the average age is 15 years!!!
whoops sorry
and thanks :)
its all right dear!!!
2016-01-22T13:51:24+05:30
Please see the attachment.
0