Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions


1 week = 7 days
so, 2 weeks = 7×2 =14 days
and 1 day = 24 hours
so,14 days =14×24=336 hours
0 0 0
It will be 744 as Jan. Consists 31days so 31*24=744
yes she is right....sorry bro....i left my mobile in my bedroom
a month of January who will answers

There are 7 days in a week

i.e. 1week=7days

Similarly, 2weeks= 7*2=14 days.

Since, 1day=24 hours

Therefore, 14 days=14*24 hours= 336 hours.

-> 2 weeks equals 336 hours.

1 1 1
Oh kk. But as soon as you get time pls think on marking my ans. As best
sorry what is your question
I didn't get U ??
I don't understand I am doing some work latter
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts