Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions



Tom’s height is six feet, he’s an assistant at a butcher’s shop, and wears size 9 shoes. What does he weigh? (Answer: Meat.) Feed me and I live, yet give me a drink and I die Who am I? . (Answer: Fire )What kind of room has no doors or windows? (Answer: A mushroom.)What gets broken without being held? (Answer: A promise.)What word describes a woman who does not have all her fingers on one hand? (Answer: Normally people have half of their fingers on one hand. So she can be called a normal woman.
1 5 1
1.a person living in delhi cannot be buried in indore.why?
ANS-because the person is still living/alive
2.a electric train is going towards north.in which direction will the smoke go?
ANS-electric train doesn't produce smoke.
3.what is in middle of CHINA?
ANS-the letter I
4.in which year was christmas and new year celebrated in the same year?
ANS-every year
5.which month has 28 days?
ANS-every month
6.before mt.everest was discovered,which was the highest mountain in the world?
7.if while running a race you passed the person  in the 2nd place, what place would you be now?
ANS-2nd place
8.imagine you are in a sinking boat surrounded with sharks.how would you survive?
ANS-stop imagining 
2 5 2
plzz mark my answer as brainliest
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts