Answers

  • qais
  • Content Quality
2016-01-31T21:39:21+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Let the manufacturing price be Rs 100
S.P of manufacturer= C.P of agency = 100 +25 = Rs 125
similarly, S.P of agency = C.P of shopkeeper = 125 + 12.5 = Rs 137.5
now, S.P of shopkeeper = 137.5 + 27.5 = Rs 165
Now,given S.P = Rs 594
when S.P is Rs 165 , the C.P is Rs 100
when S.P is Re 1, then C.P = Rs 100/165
when S.P is Rs 594, then C.P = Rs (100/ 165)×594 = Rs 360
0
2016-01-31T22:13:47+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Please see the attachment.
0
please mark my answer as the brainliest!