Answers

2016-02-05T23:14:26+05:30
Mahesh have two tyres life is 50 Km. Mahesh add one tyre=50+50+50=150Km Bike travells 150 Km
0
Its mistake in answar 
I repeat solution
Mahesh have two tyres life 50km each so,50+50=100-50=50km he travels
2016-02-06T08:18:06+05:30
1st tire moves 50km 2nd tire 50 and 3rd tire 50
so 50×3=150kms
0