Answers

2016-02-23T15:04:41+05:30
My guessing is:
there will be
the ratio given for  rs.50 : rs20 = 3:5
                                   = 9:15
so, 
    9*50 + 15*20 = 450 + 300 =750 and one 10 Rs.note
   750 + 10 = 760 Rs
ie Rs.50 = 9 notes,  Rs. 20 = 15 notes & Rs.10 = 1 notes
totally (9 + 15 + 1 = 25 notes)


1 1 1
The ratio of the number of ₹50 notes to ₹20 notes is 3:5. in question it given like that
then after 9:15 how came
ratio means we wants multiply both the no. with same value. so I multiply both the no by 3
so 3:5 = 3*3:5*3 = 9:15
are you satisfy with this answer. then why can't you mark has brainliest?