Answers

2016-02-27T14:28:05+05:30
12 boys 7 days = Rs 840 
1 boy 7 days = 840/12=70/-
1 boy 1 day=70/7=10/-
15 boys 1 days=10*15=150/-
15 boys 6 days=150*6
                        = 900/-
1 5 1
2016-02-27T14:33:36+05:30
Let take the half of 840 Rupees = 420 rupees 
let take the half of 12 Boys = 6 
= 6 Boys earn in 7 days = 420 Rupees 
= 3 Boys = 210 Rupees . 
so, we add 12 + 3 = 15 Boys 
& we add 840 + 210 = 1050 
15  boys earn 1050 rupees in 7 days 
70 - 1050 = 980 rupees in 6 days 
because 1 boy earn in 7 days = 70 

0