Answers

The Brainliest Answer!
2016-02-28T11:42:14+05:30
Total water required = 4000*60=240000 lts
volume of the tank = l*b*h
=6480 m³=
6480000 lts

6480000/240000=648/24= 27 days
3 5 3
thanxx for marking as best
inbox me'
rate ur answer
whose
2016-02-28T18:27:29+05:30
Water required=4000×60=240000litres
Volume of tank=48×27×5=6480m^3
converting to litres
1m^3=1000litres
6480m^3=6480000 litres
no. of days= 6480000÷240000=27 days
So, tank will last for 27 days.
2 3 2