Answers

2016-03-02T15:09:22+05:30

       let the property be x

wife = half of his property = x/2

son   = x/2 -x/3= x/6 (remaning of his mother )

so, daughter = x-(x/2 + x/6)

                    = x – 4x/6

                    = 2x/6=x/3

15000 =  x/3

Then x = 15000 * 3  = 45000

So property amount = Rs.45000

 Wife                        = 45000/2 = 22500Rs

 Son                         = 45000/6 = 7500 Rs.

& daughter              = 45000/3 = 15000Rs.                     

2 3 2
brother answers are as follows total money 450000rs wife gets 22500rs and son gets 7500 rs that means you are wrong
thanks to say the mistake.