Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions



This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Solving by Unitary Method :

12 men can do a work in 24 days,
1 man will do it in (24×12) = 288 days (one men=more days required)
8 men will do it in 288/8 = 36 days

Hence, 8 men will complete the work in 36 days.
1 5 1
mujhe pta h apka ans sahi h. lekin copy n ho isliye aise kiya h.
Total men=12, days=24 so 1persn can do work in 12*24=288 nw 8persn can do work in 288/8=36days
0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts