Answers

2016-03-17T20:50:34+05:30
Distance travelled in 12 hours = 2(pie)r
distance travelled in 24 hours = 4(pie)r
total distance travelled = 4(pie) (r1+r2)
=125.6cm
1 5 1
2016-03-17T20:54:27+05:30
Hi there,
distance traveled by the hands =circumference of the circle.
 circumference of the circle produced byshort hand=2πr=2*3.14*4=25.12cm
circumference of the circle produced by long hand=2πR=2*3.14*6=37.68cm
therefore the sum=25.12+37.68=62.8cm
i hope this helps u nd pls smash the thanks button

1 5 1