Answers

  • qais
  • Content Quality
2016-03-19T20:46:04+05:30
Let the CP be Rs 100
MP = CP + 35% of CP = 100 +35 = Rs 135
discount = 20% of Rs 135 = Rs 27
SP = MP - discount = Rs (135-27) =Rs 108
gain = SP - CP = Rs (108-100) = Rs 8
gain% = (8/100)×100 =8%
0
it can be solve by considering CP=x
but considering CP = Rs 100 ...is the best and easiest way :)