Answers

The Brainliest Answer!
  • qais
  • Content Quality
2016-03-19T20:51:58+05:30
Area of the field = cost/rate = 13248/23 = 576 m²
Breadth, b = 18 m
Length, l =576/18 = 32 m
Perimeter of the field = 2(l +b) = 2(32+18) = 100 m
now, cost for fencing the field = Rs 20×100 = Rs 2000
1 5 1