Answers

2016-03-20T12:23:18+05:30
Power consumed by 3 bulbs = 3 x 50w = 150 w = 0.150 x 4 = 0.6 Kwh
power consumed by 3 fans = 3 x 60 = 180 w = 0.180 x 4 = 0.72 Kwh
adding both we get = 1.32 Kwh
in 30 days the power = 1.32 x 30 = 39.6 Kwh or unitsĀ 

In 30 days the unit of electricity consumed = 40 (approx)
1 5 1