Log in to add a comment

## Answers

### This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.

¤ Sheep +cat+ duck=100kg.
°°°°°°°°°

### This Is a Certified Answer

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.

≥ Given ≥

⇒ Cat + cat + cat = 12kg

⇒ Duck + cat = 5kg

⇒ sheep + duck = 99kg.

Solutions

To find out what Sheep + cat + duck equal we have to find out how much each animal weighs.

We know that 3 cats equal 12 kg. To find out how much one kat weighs you have to divide by 3.

12 ÷ 3 = 4

One cat weighs 4 kg.

Since one cat weighs 4 kg we can figure out how much a duck weighs. Duck + cat = 5kg. If cat is 4 kg, 5 - 4 = 1 kg.

One duck weighs 1 kg.

If a duck weighs 1 kg. Sheep + duck = 99 kg. To find how much sheep weighs you need to subtract.

99 - 1 = 98

One sheep weighs 98 kg.

Now we know

One cat weighs 4 kg.

One duck weighs 1 kg.

One sheep weighs 98 kg.

We can solve the problem now.

98 kg + 1 kg + 4 kg = 103

Sheep + cat + duck = 103 kg.

⇒ Cat + cat + cat = 12kg

⇒ Duck + cat = 5kg

⇒ sheep + duck = 99kg.

Solutions

To find out what Sheep + cat + duck equal we have to find out how much each animal weighs.

We know that 3 cats equal 12 kg. To find out how much one kat weighs you have to divide by 3.

12 ÷ 3 = 4

One cat weighs 4 kg.

Since one cat weighs 4 kg we can figure out how much a duck weighs. Duck + cat = 5kg. If cat is 4 kg, 5 - 4 = 1 kg.

One duck weighs 1 kg.

If a duck weighs 1 kg. Sheep + duck = 99 kg. To find how much sheep weighs you need to subtract.

99 - 1 = 98

One sheep weighs 98 kg.

Now we know

One cat weighs 4 kg.

One duck weighs 1 kg.

One sheep weighs 98 kg.

We can solve the problem now.

98 kg + 1 kg + 4 kg = 103

Sheep + cat + duck = 103 kg.