Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions


Time taken to travel 20 km at 60km/hr=20/60=0.33hr
time taken to travel nxt 20 km at 80km/hr=20/80=0.25hr
avg speed=total distance travelled / total time taken=40/0.58=68.96km/hr
0 0 0
avg speed=total distance travelled / total time taken=40/0.58=68.96km/hr=69.00 km/hr
0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts