Answers

2014-10-27T16:04:10+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Distance travelled in the 3rd hour = Distance travelled in first 3 hours - Distance travelled in first 2 hours
⇒ Distance travelled in the 3rd hour = D(3) - D(2)

D(t) = 8t + 5t²
D(3) = 8×3 + 5×3² = 24 + 45 = 69 miles
D(2) = 8×2 + 5×2² = 16 + 20 = 36 miles

Distance travelled in the 3rd hour = 69-36 = 33 miles
0