Hi there! Have questions about your homework? At Brainly, there are 60 million students who want to help each other learn. Questions are usually answered in less than 10 minutes. Try it for yourself by posting a question! :D

Hi there! Have questions about your homework? At Brainly, there are 60 million students who want to help each other learn. Questions are usually answered in less than 10 minutes. Try it for yourself by posting a question! :D

1. What is the value of x? 1/4x - 8 + 2/4x = 19 x = ___

2. Which expressions could complete this equation so that it has one solution? 4(4x - 3) - 6x = ___

Choose exactly two answers that are correct.

A. 12x - 12 - 2x B. 9x - 12 C. 4x + 2 (3x - 6) D. 4(2x + 3) - 24

3. David opens a bank account with $140 and then deposits $150 each month. Louis opens a bank account with $260 and deposits $120 each month. How many months will it take for David and Louis to have equal amounts of money in their accounts?

Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.

x / 4 - 8 + 2 x /4 = 19 (1/4 + 2/4) x = 19 +8 (3/4 ) x = 27 x = 27 * 4/3 = 9 * 4 = 36

================ For the options A and C, we get 4(4x - 3) - 6x = 10 x -12 so we get 10x = 10 x this is true for any value of x.

But for B and D, we get 4(4x - 3) - 6x = 9x - 12 => x = 0 4(4x - 3) - 6x = 8 x - 12 => x = 0 there is one solution, x =0 for B and D.

====================

Difference between the balances in the two accounts at the beginning : = $ 260 - $ 140 = $ 120 Difference in the deposit amount = $ 150 - $ 120 = $ 30

So the difference in balances reduces by $ 30 each month. So it will take $120/$30 = 4 months to even out.

Alternate method ============

Balance in David's account after x months = $ 140 + $ 150 * x Balance in Louis acount after x months = $ 260 + $120 * x

$ 140 + $ 150 * x = $ 260 + $120 * x

$ (150 - $120) x = $260 - $ 140 30 * x = 120 x = 4

How did you get it? This is my main problem (The main type that keeps failing me with the others)

Let the number of small small pots = s Therefore total cost of small pots = 2.4s Total number of pots bought is 14 So the number of large pots bought = 14-s Hence the Total cost of large pots = 5.6(14-s)

thanks ALOT. You will probably see me around, i have a few questions here and there......Thanks alot though :)