Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions


One dozen= 12 pens 15 dozens= 12×15=180 then one dozen of pens= rs 60 each pen= 60÷12=rs 5 as he sell each pen at rs 6.50 and when he bought each pen cost was rs 5. so his profit happened at sell price-cost price =rs 6.50-5 =rs 1.50
0 0 0
sorry profit means gain as u know.i forget to write.
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts