Answers

2014-11-25T17:50:21+05:30
1km =1000m
so 4km=4 x 1000=4000m
halk km=1000/2=500
so 4000+500=4500m

1 5 1
2014-11-25T17:50:34+05:30
1 km=1000 m
4.5 km= 1000 x 4.5
4.5 km= 4500 m.

Hence there are 4500 metres in four and a half kilometres.
0