Answers

2014-12-28T20:39:13+05:30
The employee has earned $ 622
For first 40 he is paid =40*11.25= $ 450
For overtime he is paid = 622-450 = $ 172
He is paid $ 16 per hour
 He would be paid $172 =172/16=10.75= 10 hours 40 minutes
He has done 10 hrs 40 minutes of overtime.
0
Mark as the best...........please