Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions


Cost of 1 kg rice = 50 RS
Cost of 2kgs rice = ?
50+50= 100 
400gms= 20 RS
so the cost of 1kg 400 gms rice= 120 RS.
0 0 0
how the gms 20rs convert
half of 50 is 25 so 25- 5= 20
120 correct
The cost of 1 kg rice is 50rs
then the cost of 2kg and 400 gms rice=cost of 200 kg rice+cost of 400 gms rice
C.of 2kgrice=2×50=100rs
c.of 400 gms rice=20rs
if you want the cost of 400gms you should do likewise 
so the cost of 2kgs400gms of rice is 120rs exactly
plz mark it as the best

0 0 0
i gave the correct method
wanted quantity/given quantity*given quantity MRP
plz mark my answer as the best
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts