Answers

2014-01-09T21:24:16+05:30
Let   the total no. of Rs 10 coins be x.
 Hence no. of Rs 5 coins=20-x
 Value of
 
Rs. 10 coins=10x
 Rs. 5 coins=5(20-x) =100-5x
 A\Q, 10x+100-5x=165
 5x=165-100
 X=65/5=13
 Hence, the no.
of Rs 10 coins=x=13
 Rs 5 coins=20-13=7


1 5 1
2014-01-11T13:44:22+05:30
Total number of rs10 coins are 13
as 13*10=130. and coins left are 7 coins 
so theywould be of rs 5 coins as 5*7=35
and 13+7=20             130+35=165
0