Q1: a fruit-seller buys 16 apples at a rate of Rs.10 per apple and sells 12 of them at Rs.12 per apple .find his profit or loss.
Q2: a box contains 4 red bottles each of capacity 500ml, and 3 green bottles each of capacity 625ml.
(a) find individual capacity of red and green bottles in ml.
(b) total capacity of all bottles in box in litres .

2
what are u asking in 6 a it is already in ml

Answers

The Brainliest Answer!
2015-01-04T15:10:41+05:30
1) total money spent on the apples bought (CP)= number of apples x Rs = 16 x 10= 160 rs
total money earned by the apples sold (SP) = number of apples x Rs = 12 x 12 = 144Rs
Loss = CP - SP = 160 - 144 = 16 Rs
2) b) Total capacity of a all the bottles in ml = 4(500) + 3(625) = 2000ml + 1875ml = 3875 ml 
Total capacity of a all the bottles in l = 3875/10000 = 3.875 l
1 5 1
2015-01-08T19:07:36+05:30
Sol:-A fruit seller buys 16  apples = 12  * 10
                                                 =120
       and  he sells 12 apples        = 12*12
                                                = 144
                              Profit          =144-120
                                               =  24
0