Answers

2015-01-05T16:40:08+05:30
No of students 320
food stock for 80 days
Food available per student= 320*80 = 25600 days
Food consumed in 20 days= 320*20 = 6400
Food left per student=19200 days.
No of student= 320-20 = 300
Food would last = 19200/300= 64 days
0
2015-01-06T12:20:30+05:30
 students =320
food stock =80 days
Food for each student= 320*80 =
 25600 days

Food used in 20 days= 320*20
 = 6400

Food left for each student=19200 days.
No of student left = 320-20
 = 300

Food would last for  = 19200/300
= 64 days
0