Hi there! Have questions about your homework? At Brainly, there are 60 million students who want to help each other learn. Questions are usually answered in less than 10 minutes. Try it for yourself by posting a question! :D

Hi there! Have questions about your homework? At Brainly, there are 60 million students who want to help each other learn. Questions are usually answered in less than 10 minutes. Try it for yourself by posting a question! :D

Ravi borrowed rs 2000 at 2% per annum and rs 1000 at 5% per annum.he cleared his debt after 2 years after giving rs 2800 and a watch. Want is the cost of

Part 1: Principal=₹2000, Time=2 yrs, Interest=2% Amount=P*R*T=2000*2*2%=₹80 Total=₹2000+₹80=₹2080 Part 2: Principal=₹1000, Time=2 yrs, Interest=5% Amount=P*R*T=1000*2*5%=₹100 Total=₹1000+₹100=₹1010 Part 3: Total to be returned=₹2080+₹1010=₹3090 Money returned=₹2800 Cost of watch =₹3090-₹2800=₹290 Therefore Cost Of Watch is ₹290.

We have P= Rs 2000 at t=2% and n= 2 Then the interest = P*T*3 = 2000*2*2/100 = 80 Similarly interest on Rs1000 = 1000*5*2/100= 100 He has to pay back =2000 + 1000 + 80 + 100= 3180 ATQ Cost of watch +2800= 3180 Cost of watch = 3180 - 2800 = 380 Cost of the watch is Rs 380