Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions

A shopkeeper bought 24 chairs at the rate of rs 45 per chair. he sold 16 of them at the rate of rs 600 per chair and the remaining at the rate of 400 per

chair. find gain or loss percent


(I think it will be 450 per chair, not 45 ...as it is not comparable to the SPs u have given) Total CP=450*24=10800 Total SP=16*600+8*400=9600+3200=12800 Profit =12800-10800=2000 Profit %=2000/10800*100 =18.5%[rounded off]
0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts