Free help with homework

Why join Brainly?

  • ask questions about your assignment
  • get answers with explanations
  • find similar questions

In a regular week, there are 5 working days and for each day, the working hours are 8. A man gets Rs. 2.40 per hour for regular work and Rs. 3.20 per hours

for overtime. If he earns Rs. 432 in 4 weeks, then how many hours does he work for ?


  • ATC
  • Ambitious
5 working days in 4 weeks=5*4=20 days
money he got for regular work in 20 days=2.40*20=Rs 48.00
to find out the money he earned by overtime, Rs 432-Rs 48 =Rs 384
to find the hours he worked overtime, total money earned / money in 1 hour=384/3.20=120
therefore,in case of regular work, working hours are 8, so, 20*8=160
the total hours he worked=120+160=280
i tried my best,i don't know whether its correct!!!
0 0 0
The Brain
  • The Brain
  • Helper
Not sure about the answer?
Learn more with Brainly!
Having trouble with your homework?
Get free help!
  • 80% of questions are answered in under 10 minutes
  • Answers come with explanations, so that you can learn
  • Answer quality is ensured by our experts