Answers

2015-02-08T19:57:07+05:30
Total income = Rs. 5000
Total % spent = 64 + 12 = 86%
Money spent = 86% of 5000
= 86/100 x 5000 = rs.4300
Money saved = 5000 - 4300 = rs. 700
2 3 2
plz mark mine as best n click thnk u
K done
Total % spent = 64 + 12 = 76% not 86% and 76% of 5000 would be 3800 so Money saved would be 5000-3800 = 1200
2015-02-08T20:51:16+05:30
Total income = 5000
 total expenditure = (12/100)*5000+ (64/100)*5000
                                = ((12+64)/100)*5000
                                = 86X 5000/100= Rs. 4300
So, Total savings= 5000-4300= Rs.700
1 1 1