Answers

The Brainliest Answer!
2015-02-28T18:41:36+05:30

This Is a Certified Answer

×
Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but certified answers are the finest of the finest.
Number of roses = 240
cost = Rs. 10 per dozen
number of dozens = 240/12 = 20 dozens
cost price = 20×10 = Rs. 200

he sold them at Rs. 1.50 each
selling price = 240×1.50 = 360

profit = 360 - 200 = Rs. 160

% profit =  \frac{Profit}{CP} \times 100= \frac{160}{200} \times 100 = 80

He earned 80% profit.
2 5 2
you are welcome!!
sir hi
tps talk with me
Hey! why is photo cross on the line of % profit?
Why?