Answers

2015-03-03T18:32:48+05:30
Wall Built = 448m;    Time Taken = 27 days;      Men working = 56 men     

Wall built by 56 men in 1 day = 448/27m
Wall built by 1 man in 1 day   = 448/(27x56) = 56/189m

Now,
Wall left to be built = 552m;   Time left = 23 days;   Total men required to complete the rest of work = x

Wall built by x no. of men in 1 day = 56x/189m
Wall built by x no. of men in 23 days =(56*23)x/189 = 1288x/189
Thus,
1288x/189 = 552 (As x no. of men have to build 552m of wall)
1288x = 104328
x = 104328/1288
x = 81 men
Therefore, extra men required = 81-56
                                               = 25 men
Hope that helps!!



0
Plz rate as best if u like it!!
W1 = 448 meter , M1 = 56 , D1 = 27

remaining work ...W2 = 1000 - 448 = 552
M2 = x
Remaining days D2 = 50 - 27 = 23

so M1 * D1 / W1 = M2 * D2 / W2

so 56 * 27 / 448 = x * 23 / 552

x = 81

so extra men = 81 - 56 = 25