Answers

2015-03-13T17:30:50+05:30
According to question,

One truck had 12 bags of 100 kg 
Therefore total weight = 100 x 12 = 1200 kg

Another truck had 13 bags of 100 kg
Therefore total weight = 100 x 13  = 1300 kg

Thus, total weight of bags in both the trucks = 1300 + 1200 = 2500 kg

Hope it helps !!

1 5 1
Plz mark it as best if it helps :)
2015-03-13T19:36:24+05:30
One truck wait bags= 12 =100×12=1200 Another truck wait bags = 13. =100×13= 1300 Total 2 trucks wait load bags= 1200+1300=2500 bags
0
Plz mark it best. .....plz...plz...plz
not the right one