Answers

2014-04-26T20:04:22+05:30
Months with 30 days - 500x30=15000
Months with 31 days - 500x31=15500
February - 500x28=14000

0
2014-04-26T21:23:38+05:30
Cost of  fuel for one day=500
cost of fuel for 1 month=500*30(if the month has 30 days)
                                   =15000
  (or)
cost of fuel for 1 month =500*31(f the month has 31 days)
                                     =15500
0