Answers

2015-05-16T07:29:29+05:30
Area of sq. courtyard=side^2
=45*45=2025 cm^2
area of tile=15 ^2=225 cm^2
no. of tiles required=2025/225=9 tiles
 
cost of 1 tile =30
cost of 9 tiles =9*30=Rs 270
0
The Brainliest Answer!
2015-05-16T11:57:14+05:30
Side of the square courtyard = 45cm
Area = 45 × 45 = 2025 cm²
Area of one tile = 15 × 15 = 225 cm²
Hence, no. of tiles required = 2025 ÷ 225 = 9

Since, one tile costs = Rs. 30
Hence, 9 tiles cost = Rs. 30 × 9 = Rs. 270

------------------------------------------------------------------------------------------
2 5 2
pls click thanks button above ! :-)
kk
thanks for best answer
welcome