Answers

  • Brainly User
2014-05-15T11:34:16+05:30
15 men are required to complete work on  time.
1 5 1
friend
60 men can finish a work in 250 days.
1 man can finish the work in = 15000 days.
60 men worked for 200 days.
the amount of work done is 200*60=12000 days
the pending work = 15000-12000=3000 days
work is stopped for 10 days.
remaining number of days = 250-200-10=40 days.
work done by 60 men in 40 days = 60*40=2400 days
Pending work = 3000-2400= 600 days.
Let x be the additional number of workers required.
Then 40x=600=> x=15.
can this sum , be done by chain rule , if you can ples help??
no ,i dont have sny idea of this sum with chain rule
ok friend , thanks ...