Answers

2015-06-05T17:54:46+05:30
Weight carried by tempo= 482 X 15 kg = 7230 kg
weight carried by van = 518 X 15 kg = 7770 kg

total weight carried by both of them = 7230 kg + 7770 kg = 15,000 kg

0
2015-06-06T08:17:02+05:30
Tempo can carry 482 boxes each of 15 kg
⇒482 x15=7230 kg
van can carry 518 boxes each of 15 kg 
⇒518 x15=7770
total weight that can be carried by both vehicles is 7239 +7770=15,000 kg.
0