Answers

2014-05-22T16:22:58+05:30
1$ = 100 cents
cost of one dozen balloons = 144 cents
he sells one dozen balloons in 12*20 = 240 cents
profit one one dozen balloons = 240 - 144 = 96 cents
profit one day = 96*20 = 1920 cents
                     = 19.2 $
0